Tijekom veljače i ožujka raznovrsne aktivnosti odvijale su se u prostorima GK Spinut. Aktivnosti GK Spinut na službenoj FB stranici kotara.

 

Subotom ujutro Udruga Tulipani organizirala je kreativne radionice: Izrade čarapića, valentinovskih anđeličića, veselih žličica, toribica od papira, radionicu pozdrav proljeću i radionicu povodom Dana očeva. Program se nastavlja i tijekom travnja.
 

 Udruga Tulipan i GK Spinut  Kvartash u Spinutu

 

Kvartash program udruge MoSt i GK Spinut radnim danima poslijepodne održao je raznovrsne radionice: glazbene, informatičke, izrade instrumenata, kulinarske, bubnjanja, cirkusku, radionica kontorocizma i akrobatike, radionicu glazbene terorije, večeri društvenih igara, plesnu radionicu streetdance fuzije, radionicu serviranja, pripreme koktela, šminkanja, radionicu komunikacijskih vještina i radionicu organizacije flashmoba.
 
 
Posebno ističemo Kvartashevu organizaciju radionica osposobljavanja za volontere. Program Kvartash izvodi se utorkom, srijedom i četvrtkom poslijepodne u prostorima kotara.
 
 

Održano je predavanje prof. Ljubice Uvodić Vranić - "Ljubav - ima li što važnije na cilom svitu"

 

Ljubav u Spinutu  Crowd Control i Spinut

 

Crowd Control Wokrshop održao je plesne radionice.

 

S Karate klubom Dalmacija dogovoreno je korištenje nove prostorije za karate vrtić i školu. Upisi su u tijeku. Više na njihovim FB stranicama

 

Pratite aktivnosti u prostorima GK Spinut na kotarskoj službenoj FB stranici. Odaberite aktivnost za sebe i pridružite nam se!