Buka ima izniman utjecaj na zdravlje. U Spinutu je ona prečesto iznad dopuštenih granica; divljanje u prometu, različita slavlja s preglasnom glazbom i vatrometima, sportska natjecanja...

{JAVNI UVID U PRIJEDLOG KONFLIKTNE KARTE BUKE GRADA SPLITA I AKCIJSKOG PLANA UPRAVLJANJA BUKOM GRADA SPLITA ZA 3. KRUG IZVJEŠTAVANJA EUROPSKOJ KOMISIJI}

Upravo je na javnom uvidu Prijedlog Konfliktne karte buke, koji traje do 17. rujna (još samo 7 dana!) 2020. godine, a može se izvršiti svaki dan, od 9:00 do 15:00 sati, u prizemlju zgrade Gradske uprave, Obala kneza Branimira 17, Split.


Javno izlaganje izrađivača „DARH2“ će se održati u ponedjeljak, 14. rujna 2020. godine u zgradi gradske uprave s početkom u 1400 sati.

Potom imate vremena za pisana mišljenja, primjedbe, prijedloge i sugestije možete dostaviti do dana isteka javnog uvida (do 17 rujna 2020. godine) na adresu: Grad Split, Upravni odjel za prostorno planiranje, uređenje i zaštitu okoliša, Obala kneza Branimira 17, Split ili putem e-maila na adresu: odjel.urbanizam@split.hr.

Hvala udruzi Dobri-Get!

Građani za Spinut